Kto pierwszy ten je

27 marca 2018 0 przez administrator

Wykwintny obiad za niecałe 50 zł! Restauracje z Katowic, Mysłowic czy Chorzowa uczestniczą w specjalnej akcji. Rezerwacja stolików rozpoczęta.

W jednym z katowickich lokali za 49 zł znaleźliśmy następujące, trzydaniowe menu: Roladka z czerwonej kapusty, kasza gryczana z grzybami. Risotto z kurkami. Śliwki glazurowane w brandy.

Ślinka cieknie? A przecież w innych lokalach inne, równie smakowite potrawy. Na przykład: Na początek siekany tatar z polskiej polędwicy wołowej z jajkiem przepiórczym. Daniem głównym jest golonka z pieca piwem podlana w asyście kapusty zasmażanej. Na deser mix lodów własnego wyrobu. Cała ta uczta również za 49 zł.

Akcja „Restaurant Week” trwać będzie od 18 do 30 kwietnia. Niezależnie od wybranej przez nas restauracji i rodzaju dań, za posiłek złożony z trzech potraw zawsze zapłacimy 49 zł. Rezerwacje na stronie:
https://restaurantweek.pl/ 

Smacznego.

***
Jeśli uznasz, że warto, daj lajka w zamian za tę publikację i udostępnij ją innym. Dziękujemy. Prawdopodobnie FB wyświetla ci tylko niektóre z naszych postów. Dlatego wchodź bezpośrednio na naszą www i na nasz fanpage na FB. Niczego nie przeoczysz.

Polecamy: Konkurencja dla Totka (o bałaganie z niedzielami handlowymi i niehandlowymi)

https://katowicedzis.pl/index.php/79-aktualnosci/882-konkurencja-dla-totka 

Fot. Pixabay.